Gshock horloges zijn klokjes van goede kwaliteit. Ze kunnen absoluut tegen een stootje. Veel horloges van topmerken zijn op zich wel van goede kwaliteit, maar bij g-shock speelt nog mee dat zij letterlijk tegen een stootje kunnen. Het zijn solide klokjes die eg sterk zijn. Geen wonder dat Gshock dus vaak gedragen wordt door mensen die avontuurlijke reizen maken of een risicovol beroep hebben. Denk hierbij aan brandweermannen, agenten en militairen, die in hun dagelijkse werkzaamheden blootgesteld kunnen worden aan allerlei verschillende zaken. Gshock is hier tegen bestand en daarom wordt g-shock vaak door dit soort mensen gedragen. Maar ook mensen die bijvoorbeeld gaan bergbeklimmen dragen vaak een Gshock om hun pols. Als je veel geld betaalt voor een mooi horloge, wil je immers wel dat deze lang mee gaat. Het is niet de bedoeling dat deze binnen korte tijd alweer stuk gaat of niet bestand s tegen extreme zaken. Wil je dus een klokje dat onder zulke omstandigheden wél lang mee gaat, dan kun je het beste voor g-shock gaan.

Maar de uurwerken van Gshock zijn ook gewoon erg mooi om te zien. Groot, klein, bescheiden of in opvallende kleuren en materialen; er is voor elk wel wat wils. Bij Gshock ben je dus aan het juiste adres als je een klokje zoekt dat sterk is én aan je smaak voldoet. Kortom, g-shock heeft het eigenlijk allemaal. Wat ook leuk is aan Gshock, is dat ze naast de standaard modellen ook bijzondere limited editions hebben die enkele keren per jaar in een beperkte oplage uitkomen. Erg gewild bij verzamelaars en liefhebbers. Hier moet je dan ook snel bij zijn, wil je een exemplaar van dit Gshock model bemachtigen. Het is me zelf nog nooit gelukt zo’n limited edition te krijgen, maar dat lag meer aan het feit dat ik op dat moment het geld er niet voor had.

Kortom, als je de volgende keer in een winkel bent en twijfelt of het tijd is een nieuw horloge te kopen, dan zeg ik dat het tijd is om een g-shock te kopen. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. En misschien twijfel je omdat de prijs je afschrikt, maar bedenk dan dat je voor dat geld wel een absoluut topmerk krijgt. Niet iedereen heeft een g-shock dus het is iets om trots op te zijn. Het staat niet alleen mooi, maar is ook nog erg sterk en stevig. Doen dus!