FAQ

Hoeveel websites zijn er aangesloten bij Artikelmax?

Op dit moment zijn er meer dan 30 partnerwebsites aangesloten bij Artikelmax.nl. Wilt u een overzicht van de aangesloten websites? Neem dan contact met mij op via: marcel(a)logticom(punt)nl.

Hoe kan ik een link aanpassen / verwijderen?

U kunt een link aanpassen of verwijderen door de link aan te passen / te verwijderen in het artikel en het artikel vervolgens te “herpubliceren. Nadat u het artikel heeft “geherpubliceerd” is de link aangepast / verwijderd.

Welke garantie krijg ik?

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Daarom geven wij u een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over onze diensten? Dan zit u nergens aan vast en krijgt u uw geld zonder vragen teruggestort!

Hoelang blijven mijn links staan?

Nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd, blijven uw links nog minimaal net zolang staan als dat u een lidmaatschap heeft afgenomen met een maximum van 3 jaar. Heeft u dus 1 jaar een lidmaatschap afgenomen, dan blijven uw links nog minimaal een jaar staan nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd. Wij zijn al sinds 2012 online. In de praktijk betekent dit dat we voor een aantal klanten die al jaren lid zijn sowieso nog jaren de websites online houden en de links laten staan. We hebben besloten dat we alle links laten staan, zolang er nog voldoende klanten zijn. U kunt er dus vanuit gaan dat uw links ook minimaal nog 3 jaar blijven staan nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd.

Zijn alle websites altijd online?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de aangesloten websites online zijn en online blijven. Wij hebben echter heel veel verschillende websites bij verschillende hostingbedrijven staan, dat wij niet 100% kunnen garanderen dat alle websites continu online zijn en blijven. Wij hebben in het verleden al eens minder positieve ervaringen gehad met een aantal hosting bedrijven. En de kans bestaat dat er ook in de toekomst een keer een minder positieve ervaring is met een hostingbedrijf…

Kunnen de voorwaarden worden aangepast?

Ja, wij behouden ons het recht om deze voorwaarden aan te passen en / of aan te vullen. Er kunnen zich omstandigheden voordoen, waardoor aanpassing en / of aanvulling van deze voorwaarden nodig is.

“Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Daarom geven wij u een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over onze diensten? Dan zit u nergens aan vast en krijgt u uw geld zonder vragen teruggestort!”

Marcel Logtenberg

Oprichter, Artikelmax.nl

Bedrijfsgegevens
Logticom.nl
Melenhorststraat 16
8043 RX Zwolle
marcel(a)logticom(punt)nl

KVK nr. : 55821456
BTW nr. : NL100914901B02