Laatst was ik bij een bevriend stel op bezoek voor een gezellige avond. We hebben lekker gekletst over koetjes en kalfjes waarna het gesprek plots ging over fossil horloges en tommy hilfiger horloges. Het bleek dat de man des huizes een paar fraaie fossil horloges had en deze vol trots aan me liet zien. Ik heb zelf ook een aantal fossil horloges, dus stelde dit zeer op prijs. We bekeken ze uitvoerig en raakten bijna niet uitgepraat over de fraaiheid en luxe afwerking ervan. Ook zijn vriendin praatte er vol enthousiasme over mee en bleek een echte liefhebster te zijn. Als klap op de vuurpijl werden er ook nog een stuk of vijf tommy hilfiger horloges op tafel getoverd! Ik kon mijn ogen nauwelijks van deze tommy hilfiger horloges afhouden, zulke fraaie exemplaren waren het.

We bleven onvermoeibaar doorpraten over fossil horloges en tommy hilfiger horloges. Zonder het van elkaar te weten bleken we alle drie enorme liefhebbers te zijn en dat terwijl we elkaar al ruim vijf jaar kennen. Ondertussen werd een nieuw glaasje wijn ingeschonken, lekkere nootjes op tafel gezet en een rustgevend muziek opgezet. Aangezien ik zelf alleen fossil horloges heb, was ik zeer verguld dat ik een paar tommy hilfiger horloges mocht omdoen. Ze verzekerden me dat deze erg goed stonden en bij mijn kledingstijl pasten. Ik probeerde alle tommy hilfiger horloges stuk voor stuk en bekeek het in de spiegel. Direct verkocht natuurlijk, het gaf mijn hele uitstraling een ontzettende boost. Het is niet zozeer dat ze beter zijn dan mijn eigen fossil horloges, maar toch net een tikkeltje anders. Ze zijn complementair en zeker een serieuze optie om aan te schaffen.

Ik gaf aan om naast de fossil horloges die ik reeds heb graag een paar tommy hilfiger horloges aan te schaffen. Ze bleken hier net toevallig een catalogus van in huis te hebben! Deze werd er direct bij gepakt en we keken gezamenlijk naar een of meerdere geschikte modellen voor me. Dit is nog niet zo’n makkelijke keus, want ze zien er allemaal zo goed uit! Na lang bladeren konden we eindelijk de beste opties aanwijzen. We maakten een vouw in de hoek van de bladzijde, zodat het makkelijk terug te vinden is welke de voorkeurshorloges zijn. Ik raak altijd direct zo enthousiast en wil dan meestal meteen tot aankoop overgaan. In overleg besloten we er toch nog een nachtje over te slapen.