Een paar maanden terug ben ik naar een helderziende geweest. Het was voor mij helemaal voor het eerst. Ik was eigenlijk wel wat sceptisch, maar kan je vertellen dat ik nu helemaal om ben. De helderziende (een vrouw) legde mij uit dat iedereen een energieveld om zich heeft. Ik stel me hier het aura voor. En de helderziende plugt zichzelf in op dat energieveld en krijgt daardoor informatie door. Informatie die ik niet doorkreeg. Zelf zie ik het een beetje als informatie, waar je zelf niet voor openstaat.

Mijn vragen!

Ik had twee prangende vragen aan de helderziende. De eerste was of een vrouw verliefd op me was en of er potentie zou zitten in ons beiden op het liefdesvlak. De andere vraag was of ik alleen mijn eigen huis verkopen kon.

Het was verrassend hoe goed de helderziende vrouw met haar gaven de vrouw exact kon beschrijven. Ze wist precies in welke fase van haar leven ze zat en ook dat het wel eens moeilijk zou kunnen worden voor mij. Niet omdat ze mij niet leuk of aardig vond, maar door vorige relaties.

De uitkomst.

Ik heb haar mee uit gevraagd. Helaas bleek het niet te mogen zijn en werd ze erg nerveus toen ik het haar vroeg. Dat is wel jammer voor mij. Echter door het gesprek met de helderziende vrouw wist ik precies waar het aan lag. Normaal zou ik het op mezelf reflecteren, maar nu niet! En dat maakte me een stuk sterker. Bedankt helderziend medium!