Metaaldetectors zijn op een heleboel plekken te verkrijgen, bijvoorbeeld in een lokale winkel of in een webshop. Een goede webshop hiervoor is http://www.detectordirect.nl waar het verkrijgen van een metaaldetector behoorlijk simpel en goedkoop is. De prijs hangt af van hoeveel u erin wilt besteden. Metaaldetectors zijn al verkrijgbaar vanaf circa. 100 euro, maar kunnen zoveel kosten en zo goed worden als u maar wilt.

Mag je overal met een metaaldetector rondlopen?

In Nederland is het legaal om een metaaldetector te kopen en beschikken. Ook is het toegestaan om hiermee rond te lopen op openbare plaatsen. Het is daarentegen wel verboden om uw metaaldetector te benuttigen op een locatie die gemarkeerd is als een archeologische locatie. Ook heeft u altijd vergunning nodig van de eigenaar van een terrein als u ergens u metaaldetector wilt gebruiken. Als u meer informatie wilt over metaaldetectors kunt u dit lezen op http://www.detectordirect.nl.

Detectordirect.nl heeft het grootste online assortiment in detectors van Nederland. U kunt naast de metaaldetectors ook andere soorten detectors online kopen. Denk hierbij aan een diepzoekende detector, bodemradar, diamantdetector en gouddetectoren. De detectors zijn allemaal uit voorraad leverbaar en zijn gemakkelijk te bestellen via de website. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een professionele detector of budget detector. Bij detectordirect.nl bent u aan het juiste adres!