Wanneer je een vrouwen parfum van hoge kwaliteit op je huid aanbrengt dan willen we in  eerste instantie dat de geur ook lang blijft hangen. Zodat je niet om het half uur wat extra parfum moet gaan “opspuiten”. Dit bovenop het feit dat je de geur ontzettend graag ruikt natuurlijk, zodat u  en uw omgeving lang kunnen genieten.

Echte parfum, echte vrouwen parfum Dit is de garantie die ik u vandaag bied. Een parfum van extreem hoge kwaliteit waarbij éénmaal spuiten voldoende is voor de ganse dag genieten..Bovendien heb je de keuze uit tientallen heerlijke topparfums!

Welke kwaliteit  heeft dit vrouwen parfum? De allerhoogste die op de markt te vinden is. Een parfum bestaat uit een mengeling van geurbestanddelen opgelost in alcohol en farmaceutisch water. Het percentage aan geurbestanddelen garandeert de kwaliteit. Onze vrouwen parfum en trouwens alle vrouwen parfums in ons gamma bevatten een percentage geurstoffen van 20 tot 30 procent! Dit zijn de ECHTE parfums, dus.

Wat koop ik dan nu meestal? Als u naar een gespecialiseerde zaak gaat en u betaalt 50 tot 60 euro voor een flesje dan koopt u GEEN parfum, maar meestal een “eau de parfum”. Deze flesjes bevatten een concentraat van geuren van ongeveer 15%. Lager dan 20% en bijgevolg GEEN  vrouwen parfum.

Als u naar een gekende winkelketen gaat dan betaalt u nog wat minder, maar dan is de kwaliteit opnieuw een pak lager. De concentratie aan geurbestanddelen is in dit geval ca. 10%, meestal een eau de toilette, dus verre van een parfum…

Wat kunt u mij aanbieden? Zoals gezegde bied ik u de enige echte parfum aan. En ik bied deze vrouwen parfum aan, aan prijzen om van te duizelen. U betaalt namelijk tientallen euro’s minder dan wat u nu spendeert. Da’s beloofd!

Bewijs uzelf een dienst, bespaar honderden euro’s op jaarbasis EN gebruik kwaliteit!