Als je kleding koopt wil je natuurlijk dat je voor zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk kleding kan kopen. Dit kan als je goed in de gaten houdt wanneer het uitverkoop is en je kan bij sommige outlet winkels voor een voordelige prijs wat kleding op de kop tikken. Sommige mensen maken hier zelfs een heuse hobby van. Je moet er wel voor waken dat je geen rommel komt, want kleding van een paar euro is natuurlijk niet altijd even goed te noemen als het om kwaliteit gaat.

Damesjassen
Om een voorbeeld te geven: damesjassen met bontkraag. Als je zo’n jas wilt kopen, dan begin je het best bij een zoekmachine. Je kijkt bij een zoekmachine zoals Google welke websites of beter gezegd welke shops deze damesjassen met bontkraag verkopen en je gaat een kijkje nemen in deze shop. Waarschijnlijk wordt je doorgestuurde naar een reguliere pagina. Kijk eerst of ze misschien een Sale of Outlet pagina hebben. Mogelijk dat je daar een jas met bontkraag tegenkomt.

Mocht je online niks vinden, dan kun je natuurlijk naar een outlet zaak gaan en als je geen problemen hebt met tweedehandskleding is een winkel met tweedehandskleding een oplossing. Een dergelijke kleding verkoopt mogelijk ook andere kledij zoals heren winterjassen of Italiaanse herenschoenen. Maar veel mensen willen het liefst nieuwe kleren kopen en waarom zou je dat ook niet doen als je voldoende financiële middelen hebt om nieuwe kleding te kopen. Kleding van een goede kwaliteit gaat namelijk vele jaren mee.