Een payroll-aanbieder neemt jouw personeel op papier in dienst en wordt juridisch gezien de werkgever van uw personeel. Hierdoor zullen zij uw lasten uit handen nemen zoals; ontslagprocedures en het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten. Voor elk ondernemer met personeel is payrolling interessant vanwege de verhoogde flexibiliteit. Maar wat zijn nou de precieze voordelen van payroll?

De voordelen hiervan

  • U betaalt een vast tarief en u ontvangt periodiek één factuur. Zo heeft u een zeer nauwkeurige kijk op uw totale salaris- en personeelskosten.
  • U weet vooraf wat uw personele kosten zijn. Hiermee kunt u rekening houden zodra u bezig bent met uw berekeningen.
  • Uw financiële administratie wordt beperkter en veel inzichtelijker. Hierdoor zult u een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.
  • Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV en de Belastingdienst ontvangt u niet meer.
  • Voor u medewerkers verandert er op de werkvloer niets, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van organisatie en personeel.

Door het werken met payroll beperkt u uw werk tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur naar het payrolling bedrijf. Het neemt bij u tijd weg, waardoor u uw tijd weer in andere zakelijke klusjes kunt steken. Dit allemaal tegen een vergoeding voor de handige diensten van een payroller.