Villeroy & Boch is een bedrijf dat in 1748 is opgericht in Frankrijk door drie broers. Sinds die tijd is het kleine bedrijf gegroeid tot een groot en kenmerkend bedrijf op het gebied van interieur, servies en sanitair.

Servies
Ook op het gebied van servies is Villeroy & Boch een uitblinker. Dit bedrijf heeft namelijk een groot assortiment aan modern, klassiek, hoogwaardig en stijlvol servies. Op woldring-porselein.nl kunt u Villeroy en Boch servies kopen. Het assortiment bestaat uit ruim 6500 producten.

Assortiment
Villeroy & Boch heeft een groot assortiment aan servies. Ze hebben namelijk borden, kopjes, schoteltjes, bekers, schaaltjes en schotels te koop. Voor elk doel en gelegenheid is er wel geschikt servies te vinden.

Het assortiment van servies heeft ook vele verschillen stijlen. Er is namelijk servies te vinden in klassieke, moderne en strakke stijl te vinden. Voor elk interieur in huis is er wel servies te vinden dat erbij past. Ook valt het servies goed te combineren met de rest van het servies, of de stijl van de keuken. Naast de stijlen, is het servies ook in veel verschillende kleuren en patronen te krijgen. Op die manier valt er goed te combineren met het servies en zit er voor iedereen wel een geschikt stuk bij.