U wilt voor uw hond natuurlijk het beste. Uw hond is tenslotte uw lief en leed van wie u veel liefde krijgt. Mede daarom wilt u hem of haar natuurlijk goed verzorgen. Af en toe verwennen hoort daar ook bij. Vers voer voor uw hond is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat uw hond goed in zijn of haar vel zit en dat de vacht glanst en straalt. Daarnaast heeft uw hond veel plezier tijdens het eten omdat hij of zij vers voer krijgt. Door vers voer is uw hond op goed gewicht met een prachtig glanzende vacht! Daarnaast is het noodzakelijk voor de instandhouding van een gezonde darmflora.

Juiste voedingsstoffen

Vers voer voor uw hond houdt in dat het voer de juiste voedingsstoffen bevat en zorgt voor een gezonde evenwichtige darmflora. In tegenstelling tot voer dat niet vers is. In dit voer zijn de goede voedingsstoffen juist verdwenen.

Aandachtspunten:

Dieren en vooral uw hond heeft goede voeding nodig. Dit is belangrijk omdat:

–          Organen (nieren, darmen, huid) raken niet overbelast

–          Spieropbouw is beter

–          Het verharen wordt minder

–          Kans op overgewicht kleiner

–          Kans op diabetes wordt kleiner

–          Uw hond wordt minder aantrekkelijk voor vlooien

–          De ontlasting zal steviger en minder zijn

U wilt voor uw hond het beste en daarom is het van belang om hem of haar de juiste voeding te geven. Vers hondenvoer werkt eigenlijk alleen maar in uw voordeel. De vacht van uw hond zal stralen, uw hond voelt zich goed en u én uw hond hebben minder problemen (vlooien, ontlasting). Op deze manier kunt u langer genieten van uw hond omdat de gezondheid van uw hond goed is! Alleen maar omdat u uw hond vers voer geeft. Het mag dan misschien ietsje meer kosten maar dat is het dubbel en dwars waard!