Heeft u er ook wel is aan gedacht om via Financial lease een auto aan te schaffen? Maar wat is nou precies Financial lease auto en hoe moet u Financial lease berekenen? Financial lease houdt in dat u een auto naar keuze kan aanschaffen die voor u wordt gefinancierd. Alle overige kosten die zijn voor uw rekening.

Overige kosten

De overige kosten die u blijft behouden zijn zowel vaste als variabele bedragen. De vaste bedragen die u krijgt zijn bijvoorbeeld: de verzekering en de motorrijtuigenbelasting. Elke auto moet voorzien zijn van een WA (wettelijk aansprakelijkheids-) verzekering.  Daarnaast betaald u ook een motorrijtuigenbelasting. Zodra u als eigenaar een kenteken op uw naam heeft, betaald u hier dus belasting overheen.

Een aantal voorbeelden van variabele kosten zijn: de brandstof dat u gebruikt om van A naar B te komen, reparatie en onderhoud en uw banden. De brandstofkosten zijn afhankelijk van hoeveel kilometers u maakt en welke brandstof u gebruikt. Reparatie en onderhoud verschilt natuurlijk per auto. Heeft u geen reparatie en onderhoud nodig tijdens uw gehele leaseperiode dan bent u natuurlijk een stuk goedkoper uit.

Een Financial lease kan een goede uitkomst zijn voor de consument. Wilt u graag die ene leuke auto kopen, maar het financieren ervan was niet aan u besteedt? Dan biedt Financial lease u dé mogelijkheid.