Veel mensen trouwen tegenwoordig niet meer. Ze vinden het niet de moeite waard en gaan daarom maar niet trouwen. Het is eigenlijk echt een geval van; kuddedieren. Omdat het een trend is om niet meer te gaan trouwen gaan ‘wij’ dat ook maar niet meer doen. Typisch iets Nederlands. Gewoon doen wat de ander ook doet, dan val je tenminste niet op en ben je niet ‘bijzonder’ of ‘raar’. Ik ben het er hier totaal niet mee eens! Je leeft tenslotte maar één keer en je kunt maar één keer genieten van je leven.

Je leeft vandaag en niet morgen!

Geld is een hulp middel tot geluk wordt vaak gezegd. Dat geluk kun je dus zelf maken met geld. De verhalen over het trouwen zijn vaak: ‘Het was de mooiste dag van m’n leven’. En waarom zou jij die dag niet mee willen laten maken? Je leeft tenslotte toch ook echt maar één keer. Okée, soms, heel soms, zijn er redenen om niet te gaan trouwen zoals geld gebrek of gewoon als je veel problemen hebt gehad met een vorig huwelijk. Dan begrijp ik het maar dat sommigen niet gaat trouwen omdat dat ‘niet meer in’ is. Daar kan ik met m’n hoofd echt niet bij.

Trouwvervoer

Je kunt het trouwen helemaal zelf in gaan voeren. Zo kun je je eigen trouwvervoer gaan kiezen. Het moet een geweldige dag zijn. Ik heb hem zelf nog nooit meegemaakt, maar daar hoop ik later wel te kunnen zeggen. Dat het de dag van m’n leven is geweest!