In de Top 10 Parfum zitten gegarandeerd meerdere parfums die uw voorkeur zullen dragen. En dat is volstrekt logisch, want het zijn nu éénmaal de meest verkochte geuren wereldwijd! De Top 10 Parfum ligt binnen uw bereik.

Wat als…

Wat als u meerdere geuren uit deze top 10 parfum zou kunnen aanschaffen? Wat als u niet zou hoeven te zien naar een euro méér of minder. Wat als u gewoon 4 à 5 geuren zou kunnen aanschaffen en gebruiken naargelang uw gemoedstoestand van de dag.

Dinsdag een iets bloemiger geurtje want het is een mooi zomerse dag…Woensdag neem je gewoon een oriëntaals geurtje…donderdag..enzovoort enzoverder.

Gewoon een keuze uit meerdere topgeurtjes en niet steeds dezelfde parfum hoeven te gebruiken, heerlijk toch? Uw persoonlijke top 10 parfum!

Waarom doe je het dan niet?

Ja, waarom wissel je dan niet geregeld van geurtje? Ik denk dat dit het probleem is van de meeste mensen…het is zo ontzettend duur! Je zou algauw 300€ veil moeten hebben om een vijftal geurtjes op stock te hebben..

Laat mij u helpen

Ik bezit persoonlijk wel een top 10 parfum collectie. Omdat ik een 5-tal jaar geleden heb ontdekt dat kwaliteit, hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Ik zou algauw 600 euro betaald hebben voor mijn collectie, maar ik doe dit niet! Ik betaal niet eens de helft, in de verste verte niet! En toch spreken de mensen mij aan en vragen welk geurtje ik draag, en waar ze dit geurtje kunnen  aankopen…

Ik heb in die 5 jaar zoveel mensen geholpen met het aanbieden van geurtjes die passen bij hun eigen smaak & geurzin. Maar ik heb die mensen eveneens geholpen met honderden euro’s minder te betalen.

Laat mij u vandaag hierbij verder helpen, uw persoonlijke top 10 parfum is héél dichtbij!