U bent heel erg gespannen. U heeft een leuke vrouw/man ontmoet via het internet en vanavond is jullie eerste date. U bent nog zoekende naar opties, die u op uw date zou kunnen doen. Neemt u hem/haar mee uit eten, of is het juist romantischer om een lange strandwandeling te maken waarna u romantisch gaat dineren bij een kampvuur? Iedereen heeft zo zijn kwesties en twijfels en ideeën over een eerste date. Om het u makkelijker te maken, volgen hier 3 tips die u sowieso op weg helpen naar een geslaagde date.

Praat over leuke dingen

Probeer op een eerste date alleen maar over positieve dingen te praten. Het gaat tenslotte om het maken van een goede eerste indruk. Probeer negatieve onderwerpen te vermijden en probeer haar/hem aan het lachen te maken. Zorg er ook voor dat u afspreekt op een rustige plek, zodat jullie in alle rust elkaar beter kunnen leren kennen.

Geef alle aandacht aan elkaar

Geef hem/haar u volledige aandacht. Het is prettig voor de ander als u laat zien dat u respect en begrip toont. Laat uw date uitpraten en probeer altijd goed te luisteren.

Goede voorbereiding

Bereid u altijd goed voor op een eerste date. Zorg dat u er verzorgt uitziet en probeer op alles voorbereidt te zijn. U weet niet hoe een eerste date gaat eindigen, dus het is altijd handig om voor een eerste date een seks shop of gay shop te bezoeken, zodat u altijd over de perfecte voorbereiding beschikt en niet voor rare situaties komt te staan.