Wij als Nederlanders vinden het altijd fijn als iets goedkoper kan. Ook zijn Nederlanders dol op tips voor besparen. Daarom beschrijven wij in dit artikel een aantal tips hoe je geld besparen kunt.

Bespaar tip pak de fiets

Het klinkt zo voor de hand liggend deze tip maar toch pakken nog veel mensen de auto voor een klein stukje. Nu het zo’n mooi weer is is het helemaal fijn om de fiets te pakken en je bespaard er ook nog eens door op de brandstof kosten.

Bespaar tip bijhouden wat je uit geeft

Door alles bij te houden wat je precies uit geeft en waar aan word je er echt bewust van van wat je koopt. Hoe vaak heb jij de afgelopen maand wel niet gehad dat je een artikel of product gekocht hebt die je eigenlijk niet eens nodig hebt?  Door op te schrijven in een huishoud boekje wat je allemaal uitgeeft kun  je dit makkelijker voorkomen.

Bespaar tip gebruik een kortingscode

Een andere bespaar tip die ik jullie mee kan geven is het gebruik van een kortingscode. Op websites zoals bespaarmetkorting.nl kun je gemakkelijk een werkende kortingscode vinden waardoor je geld besparen kunt. Wil je bijvoorbeeld goedkoper shoppen bij the body shop? Dan zoek je de kortingscode the body shop zodat je niet het gehele bedrag hoeft te betalen.