Onze collectie tiffany lampen wordt met de uiterste zorg uitgezocht en samengesteld. De gehele collectie van tafellampen tot panelen wordt handgemaakt en bewerkt, dat maakt onze producten zo uniek en kwalitatief.

Uitstekende service

Na uw zorgvuldig afgewogen keuze binnen onze brede collectie wilt u natuurlijk ook dat uw tiffany lamp met minstens dezelfde zorg wordt afgeleverd. Dat vinden wij ook! Kopen bij tiffanylampen24.nl betekent het kopen van kwaliteit. Kwaliteit van het product maar ook zeker van de levering. Daarom zijn wij een duurzame samenwerking aangegaan met onze transportpartner. Dit heeft vele voordelen voor u als koper. Niet alleen het feit dat we geen enkele kosten voor verzending of retourneren aan u berekenen, maar ook dat we heldere informatie kunnen verstrekken over de verschillende logistieke factoren.

Altijd op de hoogte zijn waar uw aankoop zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd, dat vinden wij van tiffanylampen24.nl niet meer dan normaal! Indien u de voorkeur geeft aan het zelf afhalen van uw aankopen, dan vormt dit ook geen enkel probleem. Voor de fysieke ervaring kunt u ook altijd binnenstappen in onze centraal gelegen showroom te Amsterdam. De keuze is geheel aan u!

Als u nu een Tiffanylamp koopt op Tiffanylampen24.nl krijgt u 20% extra korting op het totale aankoopbedrag! Neem snel een kijkje op de website!

20% korting op alle Tiffany lampen

20% korting op alle Tiffany lampen