We denken er niet altijd bijna maar hoe worden onze aardappelen, tomaten en onze post eigenlijk gesorteerd? Met de hand of machinaal? De kleinere ondernemers kunnen misschien sommige producten nog met de hand sorteren. Maar over het algemeen gebeurt het sorteren van groentes machinaal.

Wat doet een sorteermachine eigenlijk:

Door middel van zeven worden de producten gesorteerd, de producten vallen door verschillende zeven de juiste formaat kratten. Producten als uien, rode bieten, uien, bloembollen en spruiten. De producten kunnen in de luxere machines ook worden gewassen.

DT Dijkstra is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van deze machines. Het gaat hier om enorme machines die op maat worden gemaakt voor specifieke klanten. Meestal is het dan ook een lang proces voordat een machine voor een specifieke klant kan worden gerealiseerd. Dit omdat de machines aan alle wensen van de klanten moeten voldoen. Een machine moet ook lang mee gaan aangezien het een beste investering is.

De bedoeling is wel dat de kosten van een onderneming minder worden. Dit lukt dan uiteindelijk ook altijd. Wilt u meer informatie over een van de meest geavanceerde sorteermachines ter wereld? Bezoek dan de website van DT-Dijkstra en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.