Heeft u een arbeidshandicap, u bent al heel lang werkloos, u heeft mentale of psychische problemen of u heeft bijvoorbeeld privé problemen, en u bent hard op zoek naar werk? Dan vertel ik u in de blog die u nu aan het lezen bent iets over een verpakkingsbedrijf. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van goederen en biedt bovendien plaats aan de bovengenoemde mensen die zonder werk zitten.

Sociale werkplaats in Maastricht

Sociale werkplaats Maastricht biedt mensen de gelegenheid om met een handicap of een ander beperking toch te kunnen werken. Heeft u bijvoorbeeld al jaren niet meer gewerkt, omdat u psychische problemen heeft, en totaal geen contact meer hebt gehad met dat buitenwereld, dan is een sociale werkplaatsen in allerlei vormen zeer geschikt voor u. Bovendien heeft u een bezigheid, waardoor u weer de wereld gaat zien vanuit een ander aanzicht, en bovendien komt u ook weer in contact met andere mensen (werknemers). Hierdoor krijgt u ook weer sociale contacten, wat in alle opzichten voor u als persoon zeer prettig is.

Dus bent u opzoek naar een werkplaats, en woont u in Limburg, dan is sociale werkplaats Maastricht dus echt iets voor u. Woont u meer in het midden of noorden van Limburg, dan is sociale werkplaats Venlo misschien meer iets voor u.