Niet alleen de kwaliteit van uw schommelstoel is belangrijk, ook de manier waarop u geholpen wordt is van groot belang voor ons. Daarom heeft schommelstoel.nl een klantenservice in het leven geroepen die 7 dagen per week tot uw beschikking staat. Deze is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Welke manier van communicatie u ook kiest, een goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling zullen centraal staan.

Deze service stopt niet wanneer uw het product in huis heeft, ook de nazorg vinden wij erg belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht wanneer er eventuele defecten optreden bij de schommelstoelen na de levering. Onze klantenservice vindt altijd een passende oplossing, ongeacht het probleem.

schommelstoel voor buitenHet is niet voor niets dat wij al meer dan 10.000 tevreden klanten in Nederland en België hebben en wij hopen u daar natuurlijk aan toe te kunnen voegen! We blijven bezig met onszelf continu te verbeteren. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u opmerkingen of suggesties heeft om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. Laat dit gerust aan ons weten en bezoek onze facebook pagina, waar tevens ervaringen en recensies van anderen klanten te lezen zijn. Neem snel een kijkje op Schommelstoel.nl als u online een schommelstoel wilt kopen.