Slagingspercentages geven een goed beeld. Een goed beeld voor welke rijschool dat jij moet kiezen. Zo zijn er verschillende rijscholen die hier een goed aanbod op willen gaan doen, maar uiteindelijk gaat het om de gegevens die het CBR uitgeeft. Deze gegevens zijn namelijk heel erg betrouwbaar. Op die manier heb ik ook Rijschool Breda gevonden. Deze rijschool heeft namelijk een hoog slagingspercentage en dat zorgte ervoor dat ik met alle vertrouwen begon aan de rijlessen. Ik had er zin in en dat bleek ook wel toen ik begon met rijden.   

CBR

Zo zijn slagingspercentages absoluut de moeite waard om deze even na te checken. Zo zijn er rijscholen met nog niet eens een slagingspercentage van zo’n 10%, maar er zijn ook rijscholen die dik boven de 70%. Hier kun je dus zeker even na kijken. Het loont ook nog eens. Het CBR doet daarnaast ook nog eens de moeite om haar gegevens zo betrouwbaar mogelijk te maken. Zodat elke rijschool erop beproefd wordt om goed om te gaan. Een slechtslagingspercentage’s kost je immers nieuwe klanten. En klanten verliezen wil uiteindelijk helemaal niemand!

Rijschool Bergen op Zoom

Wilt u meer weten over een goede rijschool? Klik dan op de kop van deze alinea. De rijschool is erg succesvol, dus ik zou zeggen; lees u vooral in!