Bent u op zoek naar hét object om uw woonkamer, huis of tuin op te fleuren? Zoek dan niet verder! Op tiffanylampen24.nl vindt u het grootste aanbod lampen. Deze prachtige lampen in Art Deco stijl, ontworpen door Louis Tiffany, zijn erg populair op het moment, en zijn de smaakmaker in ieder interieur. De op glas-in-lood stijl gebaseerde lampen verspreiden en warm, sfeervol licht. Naast deze prachtige lampen verkopen wij andere Tiffany producten zoals dieren, beeldjes en lampenkappen.

Wij hebben allerlei verschillende soorten lampen en hiernaast hebben wij ook nog andere producten zoals beeldjes, dieren en lampenkappen. Klik op de onderstaande afbeelding om direct naar de online winkel te gaan.

20% korting op alle Tiffany lampen

Bezoek de showroom van Tiffany lampen

Heeft u op dit moment iets minder geld te besteden, maar wilt u toch een Tiffany lamp? Geen probleem, bij tiffanylampen24.nl kunt u achteraf betalen. Wij rekenen geen verzendkosten, u krijgt 2 jaar garantie (dit geldt voor alle producten) en wij hanteren de “14 dagen niet-goed-geld-terug” garantie . Wij willen het proces van het leveren zo aangenaam mogelijk maken voor de klant. Heeft u nog opmerkingen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Neem snel een kijkje op de website om uw Tiffany lampen te kopen.