Mijn vrouw en ik hebben laatst een leuk appartement gekocht. Alles was helemaal perfect,  het enige mindere is dat we hele dagen last hadden van de scherpe zon. Zonwering Deventer en terrasoverkapping Deventer bracht ons uitkomst. Zodra er een scherpe zon staat, doen wij onze zonwering heerlijk omlaag, een heerlijke luxe van hoge kwaliteit. Maar welke soorten zonweringen zijn er eigenlijk?

Screens

Een screen zonwering is een zonwering dat redelijk windbestand is. Doordat het vlak langs de ramen naar beneden zakt kan er weinig tot geen wind onder komen. Dit geldt ook voor de zon ook deze wordt compleet afgeweerd.

Uitvalschermen

Naast de screens zijn er ook uitvalschermen. Uitvalschermen zijn bedoeld voor ramen waar u niet continu onder de zonnewering door hoeft te lopen.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is perfect voor bijvoorbeeld in de achtertuin. U kunt gewoon eronder zitten of lopen en biedt u tevens goede bescherming tegen de zon. Een ander woord voor een knikarmscherm is terrasscherm. Knikarmschermen zijn zowel handmatig als elektrisch te besturen.

Hopelijk weet u nu meer over de soorten zonweringen. Er is altijd een zonwering dat perfect bij uw huis past. Een zonwering biedt de perfecte uitkomst voor u als u bijvoorbeeld slecht tegen zon kunt en biedt tevens ook wat privé.