Uw parketvloer schuren

Uw parketvloer schuren en behandelen? Veel mensen besluiten niet te gaan verhuizen, maar besluiten hun bestaande woning te renoveren of te verbouwen.

Parketvloer schuren

Uw parketvloer schuren is een absolute must wanneer u uw houten vloer gaat renoveren. Om een niet zichtbare aanheling te creëren en het bestaande nieuwe gedeelte als één nieuwe vloer te doen samenvoegen is zeer specialistisch werk.De overgang van de bestaande vloer naar het nieuwe gedeelte van de uitbouw is niet meer zichtbaar, er is één geheel gecreëerd.

Een parketvloer schuren

Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij Coutinho aan het juiste adres. De eigen parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te schuren door het vervangen van stroken en schuren en lakken van het parket. Na het schuren van de houten vloer kan in principe voor een afwerking in lak-was-olie-hardwax of skylt gekozen worden.
Het onderhoud verzorgen met de speciaal voor Coutinho parket en Traprenovatie ontwikkelde onderhoudsmiddelen voor parket.

Houten vloer professioneel laten schuren

Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat de parketteurs alle voorkomende parketreparaties, zoals vaak lastige, aanhelingen en renovaties vakkundig kunnen uitvoeren. Niet voor niets werken wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner.

Uw houten vloer schuren?

Uw houten vloer schuren? Ook voor het schuren van trappen bent u bij Coutinho aan het juiste adres. Of het nu gaat om het behandelen van een traditionele trap met losse tapis stroken of met het stairmasters Systeem. Wij hebben voor de behandeling van elke vloer een passende oplossing om de vloer weer nieuw te doen lijken.