Als we het hebben over beroepen die er vroeger nog niet waren maar waar we nu absoluut niet meer zonder kunnen dan moeten we zeker onze parkeerbeheerders en verkeersregelaars niet vergeten. Met de miljoenen auto’s die in Nederland rijden wordt het een groot fiasco als dit niet word aangestuurd en beheert.

De verkeersregelaar:

Niet iedereen kan zomaar een verkeersregelaar worden, zo verteld verkeersregelaar Almere aan ons. Er zijn in samenwerking met de politie opleidingen en cursussen ontwikkeld voor deze tak van sport. Bij concerten waar misschien wel 30.000 mensen op af komen moet er rekening gehouden worden met een heleboel auto’s. Deze moeten allemaal in juiste banen geleidt worden. De verkeersregelaars kunnen dit prima met ondersteuning van de politie doen.

De parkeerbeheerder:

De parkeerbeheerder kan op meerdere manieren worden ingezet. Zo kan een parkeerbeheerder bonnen uitschrijven voor mensen die foutief staan geparkeerd of voor mensen die verzuimen te betalen. Verder kunnen ze samen met de verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer op de parkeerplaatsen te krijgen.

Respect:

Anno 2013 is respect een veel besproken onderwerp. Dit geld niet alleen in de voetbalwereld overal moeten we respect voor elkaar hebben. Vooral voor mensen die hun beroep uitoefenen. Hulpverleners moeten worden gerespecteerd dus ook de verkeersregelaar Woerden en alle andere parkeerbeheerders. Laten we in ieder geval de mensen respecteren.