Project management is een term die tegenwoordig niet meer weg is te denken uit het bedrijfsleven. Grote bedrijven werken vaak met projectteams in meerdere projecten. Als een project afgerond is staan er vaak weer legio aan nieuwe projecten klaar. Deze projecten moeten worden aangestuurd. Dit kan door teamleiders en projectleiders die zijn aan het project zijn verbonden.

We moeten wel een verschil maken tussen kleine en grote projecten. Kleinere project kunnen prima gepland worden met simpele middelen als een agenda of eenvoudige projectmanagement systemen. Voor projecten die complexer liggen kan er gebruik worden gemaakt van de project management software van Oracle.

Dit is de meest uitgebreide software die er op de markt aanwezig is. Alle facetten die voor projecten belangrijk zijn kunnen worden ingeregeld in dit systeem. Planningen, taakverdelingen maar ook koppelingen met andere systemen zijn mogelijk.

ARAM Software & Consultancy is ontstaan door toedoen van een aantal specialisten binnen de ARAM Group. Jarenlange ervaring en diepgaande kennis van verschillende vakmensen werden op deze manier verbonden. De organisatie streeft vanaf haar oorsprong naar een optimalisatie van de projectomgeving binnen projectgestuurde organisaties.

Bezoek snel de website voor meer informatie. Neem vrijblijvend contact op met de Aramgroup. Op deze manier kunt snel in contact komen.