Bestel ze direct online op Tiffanylampen24.nl! U kunt de lampen gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Hier treft u het grootste assortiment van Nederland en België. Profiteer daarnaast direct van 20% extra korting op alle producten in het assortiment! U kunt naast Tiffany hanglampen ook op de website terecht voor de aanschaf van een Tiffany tafellamp, vloerlamp of plafonniere. Alle Tiffany lampen zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar en worden gratis naar uw huisadres verzonden.

Bekijk de Tiffany lampen zelf

Als u de lampen graag zelf wilt komen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom. De showroom staat in Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar. Voor vragen en advies is er altijd iemand voor u klaar. Als u een tiffany lamp koopt bij Tiffanylampen24.nl dan krijgt u 2 jaar garantie op de lamp(en). Heeft u een lamp via ons gekocht maar bent u er achteraf niet helemaal tevreden mee? Dan kunt u binnen 14 dagen de lamp kosteloos retourneren. Wij zien u graag op Tiffanylampen24.nl.

Zonder klanten hebben wij geen werk, dat is iets wat we goed beseffen bij het maken van onze keuzes. Wij zijn continu bezig om het proces van het leveren van goede service te verbeteren. Zo zijn wij inmiddels 7 dagen in de week bereikbaar zodat wij uw vragen kunt beantwoorden wanneer u daar behoefte aan heeft.