Afgelopen maand was mijn vriendin jarig en ik wilde haar dit jaar eens goed verassen. Je begrijpt dat vrouwen altijd weg zijn van parfum dus daarom had ik dan ook dit jaar gekozen voor een parfum. Want niets is zo belangrijk als een goed geurtje voor de vrouw. Alleen vind ik het wel lastig om te bepalen welke parfum nu het beste bij haar past. Want de ene keer vindt ze het prettig als ze een iets zoeter geurtje krijgt en de andere keer vind ze het heerlijk als deze wat meer fruitig is. Je begrijpt als man zijnde had ik dan ook een probleem. Gelukkig heeft mijn vriendin meerdere vriendinnen dus deze had ik dan ook even benaderd met de vraag welk parfum ze op dit moment het lekkerst vindt.

Al snel kreeg ik meerdere reacties en ze waren zeer behulpzaam. Daarnaast gaven ze ook aan dat het veel geld scheelt als je het parfum online besteld. Dit wist ik eigenlijk helemaal niet aangezien ik altijd mijn parfum in de plaatselijke winkel koop. Maar parfum online bestellen kan tegenwoordig heel eenvoudig en gemakkelijk ben ik achter gekomen. Je hoeft er helemaal niet zoveel voor te doen en daarnaast wordt het ook snel geleverd. Dus ik heb daarom ook maar het parfum online besteld. Met toeval was de naam van de website ook parfum online. Dus dit kon ook niet mis gaan. Snel had ik de juiste geurtjes opgezocht en ik hoefde nu alleen nog maar te kiezen. De dames hadden 2 geurtjes aangeraden en aan mij de schone taak om 1 parfum te kiezen. Dit was voor mij een eenvoudige keuze aangezien het ene parfum ongeveer honderd euro kostte en dit werd mij toch iets te duur.

Dus uiteindelijk had ik bij parfum online het parfum besteld. Nu is het een kwestie van wachten voordat de bestelling binnen is. Parfum, online bestellen was dan ook een zeer slimme keuze. En de naam ‘parfum online’ geeft ook heel duidelijk weer dat het een zaak is waar je een heerlijk geurtje kan bestellen. Ik heb, denk ik, de juiste keuze gemaakt en ik ben heel erg benieuwd wat ze er van vindt. Het duurt nog wel een aantal dagen maar ik heb er nu al zin in. Dit jaar heb ik eindelijk het cadeautje waar ik goed mee voor de dag kan komen. Ik denk dat ze er blij mee is.