Michael Kors horloges zijn horloges met allure. Horloges zijn meer dan ooit een sieraad geworden. Michael Kors horloges spelen daar goed op in. Er zijn enorm veel modellen beschikbaar waardoor er voor iedere gelegenheid wel een geschikt horloge tussen zit. Michael Kors horloges anticiperen hier heel bewust op. De collectie is zo ingericht dat er een divers aanbod van sjieke tot minder sjieke horloges verkrijgbaar is. De hele collectie is met zorg samengesteld door mensen met zeer veel verstand van zaken en die in contact staan met de buitenwereld. De enige manier om te weten wat klanten willen is door in contact te treden met deze klanten.

Klanten zijn het belangrijkste voor Michael Kors horloges, zonder klanten heeft het geen zin om horloges te maken. We hebben onze eigen ideeën en onze eigen stijl, maar we houden in onze ontwerpen wel degelijk rekening met de klanten. Het is niet nodig dat iedereen met Michael Kors horloges rond loopt. We hebben een bepaalde doelgroep in gedachten en als jij van mening bent dat je tot deze doelgroep behoort, dan bedienen we je graag.

Michael Kors horloges staan voor kwaliteit. Daarbij is de vormgeving dusdanig dat je met trots rond kunt lopen met een horloge van ons om de pols. Het is niet alleen een kwestie van weten hoe laat het is, het is veel meer dan dat. Wij willen dat je daadwerkelijk trots bent op het dragen van onze horloges, dat je ze echt beschouwd als een sieraad. Als wij onze klanten de deur uit sturen met hun nieuwe aankoop, dan weten we dat we weer iemand blij hebben gemaakt en dan weten we dat we er een tevreden klant bij hebben. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en het design van onze producten, we overtuigen ook u hier graag van.