Als motorrijder ben je kwetsbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje, er zijn altijd veel autorijders die de motorrijders over het hoofd zien. Mocht u tijdens het motorrijden een ongeluk krijgen en daarbij langdurige letselschade oplopen, dan wilt u deze vanzelfsprekend vergoed zijn. Zeker omdat de kans op langdurig lichamelijk letsel groot is bij motorrijden. Gelukkig zijn er veel letselschade advocaten die u kunnen helpen bij het bepalen van de hoogte van de vergoeding en bij het terugvorderen van het geld waar u recht of op heeft.

Welke kosten komen in aanmerking?
Als er sprake is van letselschade, komt een aantal kosten in aanmerking. Zo zijn er loonkosten, waar u mee te maken krijgt op het moment dat u niet meer volledig werkzaam bent. U loopt salaris mis, en op de lange termijn heeft dat behoorlijke implicaties. Een verkeersongeval heeft ook verstrekkende consequenties op het moment dat u bijvoorbeeld hulp in de huishouding nodig hebt.

Wat te doen da na een ongeluk?Het is aan te raden om op het moment dat u slachtoffer bent van een ongeluk en u bent nog bij kennis, om de verschillende getuigen die er zijn een verklaring af te nemen en hun gegevens te noteren. Dan kunt u daar zelf nog terug op vallen bij de gang naar de rechter.