Al vanaf mijn 16e heb ik altijd een vaste vriend gehad. Single zijn was het niet voor mij. Of ieder weekend een andere scharrel, daar ging ik ook niet voor. Ik vond het heerlijk om iemand echt voor mezelf te hebben die ik ook na het stappen weer zag en gezellig mee kon hebben. Daarnaast vond ik het heerlijk om samen de nacht door te brengen. Mijn eerste relatie heeft ongeveer 3 jaar geduurd. Daarna heb ik een relatie van 12 jaar gehad. We waren beiden jong, maar leken perfect bij elkaar te passen. Vanaf het moment dat ik hem zag, was ik verliefd. Zijn uiterlijk zowel zijn ogen als zijn lichaamshouding spraken me enorm aan. We bleken ook nog eens precies dezelfde interesses te hebben en hetzelfde in het leven te willen bereiken. We wilden graag echt wat bereiken en hiervoor gaan. Luieren op de bank was niet iets voor ons. Hoe fijn deze 12 jaren samen ook waren, we hebben ook mindere kanten gehad. Zo veranderde hij in de loop der jaren van een sympathieke en verrassende man naar een energieloze man die niet meer bij me paste. Na 2,5 jaar single wilde ik toch wel graag weer een vriend. Daarom schakelde ik een relatiebureau in omdat ik had gelezen dat ze me precies konden helpen aan de juiste man voor mij. Doordat ze naar onze interesses en het uiterlijk keken, was het voor mij duidelijker dat er ook echt potentie was dat we bij elkaar konden passen. We zijn nu 4 maanden verder en ik kan zeggen dat het een enorm goede match is geweest want we zijn nog steeds lekker samen en aan het daten. We doen het rustig aan, maar een datingbureau heeft mij overtuigd.