Gaan en staan willen waar je kunt? De hele wereld eigenlijk kunnen bekijken vanuit je raam? Een rijbewijs is ontzettend handig. De onafhankelijkheid om zelf overal naar toe te kunnen. Wanneer je met de trein reist, ben je altijd gebonden aan de reistijden en zit je altijd met allerlei mensen in de trein. Ergens naar toe kunnen gaan en niet meer afhankelijk te hoeven zijn van anderen? Dat kan bij Rijschool Breda.

Nieuwe richtlijnen

Rijschool Breda zorgt ervoor dat je eenvoudig, betaalbaar, veilig en snel een rijbewijs krijgt volgens de nieuwste richtlijnen. Wij streven ernaar dat het halen van het rijbewijs geen stressvolle en dure ervaring moet zijn maar juist leuk en plezierig. Rijles krijgen van een professionele rijschool wil jij toch ook? Onze rijschool in Breda vind het leuk om rijles op een plezierige manier te geven zodat jij plezier beleeft in het autorijden.

Bij Rijschool Breda…

Ben je bijna 16,5 jaar? Dan kun je ook beginnen met rijlessen. Vanaf dat je 17 jaar bent mag je rijexamen doen. Vanaf je 17e mag je autorijden maar dan wel met een persoon naast je die de bevoegdheid heeft dat diegene naast jou mag plaatsnemen. Vanaf je 18e mag je alleen autorijden. Bij onze rijschool in Breda proberen wij je op een professionele plezierige manier de fijne kneepjes van het auto rijden te leren. Op deze manier hopen we je klaar te stomen voor het auto rijbewijs. Daarnaast willen we je graag veilig leren autorijden. Veiligheid staat boven alles. Voor jezelf maar ook voor je medemens.