Het was een poosje geleden dat ik voor het eerste hoorde over Slimpie online. Slimpie is een soort limonade zonder suiker. Al die suiker zijn erg ongezond voor kinderen. Ze worden er dik van, is de heersende opvatting. Daarom is Slimpie dus met een drankje gekomen dat alleen maar zoetstoffen bevat. Deze limonade levert dus helemaal geen calorieën.

Ik ben zelf een groot fan van Slimpie online. Ik kan er echt niet meer om heen. Als ik mijn kids gezonde voeding geef, hoort daar ook bij dat ik het aantal directe suikers dat ze binnenkrijgen beperk. Daarom kies ik voor limo van Slimpie. Ik vind het zelf echt een feest dat dit product gelanceerd is. Er zijn zo veel jongens en meisjes met overgewicht in ons land. Dat is gewoon echt niet grappig meer. Ik vind dat er wat aan deze obesitasgolf gedaan moet worden. En wel meteen. Daarom is het goed dat Slimpie met een innovatieve drank op de markt is gekomen. Op die manier krijgen jonge mensen de kans om minder dik te worden. Je vraagt je natuurlijk af of de limo van Slimpie van wel lekker is. Smaakt deze wel zoet? Ja, natuurlijk wel. De kracht van zoetstoffen is zo enorm groot, dat het drinken erg zoet proeft. Je proeft eigenlijk geen verschil met echte suiker. Kijk daarom snel bij Slimpie online  en schaf de echte Slimpie aan.

Ik doolde laatst wat rond op het wereldwijde web op zoek naar een gezond alternatief voor al die frisdrank die mijn zoon en dochter binnen krijgen. Voor mijn gevoel zijn sinas, cola en dergelijke helemaal niet gezond. Bovendien maken frisdranken kinderen dik. En dat wil ik natuurlijk niet hebben met mijn dochter en zoon. Toen stuitte ik ineens op de site van Slimpie online. Hier kwam ik van alles te weten over het nieuwe frisdrank-alternatief Slimpie. Ik sprong meteen een gat in de lucht, want ik had eindelijk gevonden wat ik zocht. Ik bestelde Slimpie online en voerde dit aan de kids toen ze uit school kwamen. En het was een groot succes. Ik had verwacht dat ze de drank niet zo lekker vonden, maar ze waren er juist erg over te spreken. Ik was ook blij dat ik ze niet meer vol hoefde te stoppen met sinas en cola.  Slimpie online laat dus zien wat kinderen nodig hebben. Daarom is Slimpie online een heel verstandige keuze.