In deze tijd waar mensen weinig geld over hebben voor een krant, zijn krant aanbiedingen erg populair. Je leest tegenwoordig de krant ook gemakkelijk ‘’online’’ en daarom hebben kranten nu wekelijks aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Een website die altijd interessante acties heeft is bijvoorbeeld Krantaanbiedingen.nl Je vindt hier een groot overzicht van de meest populaire kranten waar je een aanbieding op kunt krijgen. Denk hierbij aan de Telegraaf, Trouw, NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad, Parool, het Financieel Dagblad en meer andere kranten.

Een groot voordeel bij krantaanbiedingen.nl is dat je bij een groot deel van de aanbiedingen kunt profiteren van tablets, verschillende mooie tablets van Samsung in combinatie met een krant. Een leuker abonnement kun je je niet wensen.

Ook heb je op de krant een soort proefabonnement waardoor je kunt kijken of de krant wat voor jou is, of omdat je slechts een aantal weken de krant wilt ontvangen. Net wat jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld 5 of 10 nummers afsluiten voor een zeer goedkoop prijsje. Wanneer je bijvoorbeeld wat meer vrije tijd hebt om is heerlijk een krant door te bladeren.

Enkele acties die momenteel lopen zijn bijvoorbeeld:

–          Nu 5 weken NRC Handelsblad voor €15

–          De Telegraaf met een iPad mini cadeau

–          Algemeen Dagblad met een Tablet kado

–          De Volkskrant + Gratis TV Serie