Kleurplaatje.com is opgericht met als doel om kinderen te vermaken. Geen verveling meer met deze leuke kinderwebsite. Gemakkelijk en snel vind jij jouw kleurplaat, spel of knutswerk.

De website is gemaakt voor en door kinderen.

Wij luisteren naar de kinderen en we willen het de kinderen zo gemakkelijk mogelijk maken om snel hun kleurplaten te vinden. Wij breiden onze database iedere dag uit met extra kleurplaten en categorien. Je kunt ook zelf een kleurplaat insturen, dan nemen wij deze zo snel mogelijk op in ons assortiment. Voor meer informatie klik je op de link in dit artikel.

Creatieve flash spelletjes voor kids.

Op kleurplaatje.com vind je niet alleen leuke kleurplaten maar ook leuke spelletjes in verschillende categorien. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan avonturen, actie en drama spelletjes. Iedereen kan er terecht. Vervelen is geen optie meer! Bekijk nu de leukste spelletjes website van Nederland.

Knutselen voor de jonge kinderen.

Ben je opzoek naar een leuk knutselproject? Heb je geen inspiratie en weet je absoluut niet wat je moet maken? Bekijk dan onze knustelpagina. Wij hebben de leukste knustelprojecten voor jouw op een rij gezet! Onze knutselpagina is ook toegankelijk voor basisscholen. Heb jij zelf nog een leuk project? Stuur hem op en wij vermelden jouw website url naast het project! Veel plezier met knutselen.