Bent u op zoek naar nieuwe klapstoelen voor tijdens een feest of partij? Dan bent u bij Klapstoelshop.nl aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en snel online klapstoelen kopen.

Bezoek onze showroom

Naast onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijk website hebben we ook een showroom beschikbaar gesteld voor de klanten die toch een fysieke ervaring van de klapstoelen prefereren. Dat is natuurlijk geen enkel probleem voor ons, gezellig juist! Onze showroom is centraal gelegen in Amsterdam en zeer makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Komt u met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid om en nabij ons pand. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. De showroom beslaat een oppervlakte van 150m2 waar onze klapstoelen staan opgesteld, helemaal klaar voor u! Bekijk onze verschillende sprekende kleuren, beoordeel de stoelen, ga zitten en probeer ze gerust even uit! Wanneer u hulp nodig heeft bij uw keuze of graag van advies wordt voorzien dan staat ons bekwame personeel tot uw beschikking.

Ook wanneer u de voorkeur geeft aan zelf even rondsnuffelen is dit geen enkel probleem. Onze collectie is in geruime mate aanwezig dus uw aankopen kunnen direct meegenomen worden, tevens is afhalen van vooraf bestelde producten mogelijk. Alles geheel afhankelijk van uw wensen! Onze showroom is open van maandag tot en met zaterdag, dus kom gezellig langs en aanschouw onze collectie klapstoelen. Wij zetten de koffie alvast klaar!