Mijn vriendin is binnenkort jarig en altijd is het weer een gezoek om een leuk en origineel cadeau voor haar uit te zoeken. Zelf zei ze dat ze graag wel een horloge voor haar verjaardag wilde en dan het liefst van het merk Ice Watch. Ik vond het geven van een horloge niet meteen het beste idee aangezien ze nogal een wildebras is en horloges daardoor nogal snel sneuvelen. Toch ben ik maar eens naar de juwelier gegaan om de Ice Watch horloges te bekijken aangezien mijn vriendin rotsvast vertrouwen had in het merk. Ik kon hier in eerste instantie niets over zeggen aangezien ik geen flauw idee had wat ze met de horloges van Ice Watch bedoelde. Bij de eerste juwelier die ik bezocht verkochten ze geen Ice Watch horloges daarom moest ik mijn zoektocht nog even voortzetten. Bij de tweede juwelier werd er wel Ice Watch verkocht, maar was het aanbod helaas beperkt. Gelukkig kon ik wel een idee krijgen van het soort horloges waar het omging. Toen ik de horloges zag snapte ik meteen waarom mijn vriendin voor de Ice Watch horloges gevallen was, wat een leuke dingen! De verkoper deed niet anders dan zijn excuses aanbieden voor het beperkte aanbod, maar mijn enthousiasme was aangewakkerd. Er werd mij aangeraden om eens op internet rond te kijken wat ik bij thuiskomst meteen gedaan heb.

Mijn voortgezette zoektocht op internet vergrootte mijn enthousiasme alleen maar. Ten eerste bleek Ice Watch een merk met sportieve horloges wat dus perfect is voor mijn vriendin. Daarnaast kwam ik erachter dat de Ice Watch horloges verkocht worden in alle kleuren van de regenboog. Het ziet er zo ontzettend vrolijk uit al die horloges van Ice Watch. Het heeft iets heel hips en ik geloof zeker wel dat ze heel trendy zijn. Achteraf heb ik deze horloges wel vaker voorbij zien komen. Zeker nu ik er op ga letten zie ik redelijk vaak Ice Watch horloges voorbij komen. Maar eigenlijk zie ik weinig horloges van Ice Watch die gelijk zijn. Uiteraard zijn er een aantal kleuren die je vaker ziet, maar af en toe zitten er ook exemplaren bij die ik nog nooit eerder gezien had.

Voor mijn vriendin heb ik meteen van de vele Ice Watch horloges aangeschaft. Het was nog wel een opgave om te kiezen uit de vele mogelijkheden. Mijn vriendin vond hem prachtig en loopt er trots mee rond.