Hyperventilatie, wat is dat eigenlijk? Veel mensen hebben wel eens gehoord van hyperventilatie, maar weten niet precies wat het inhoudt. Wat het precies inhoudt, wist ik ook niet en daarom heb ik het uitgezocht. Als we eerst eens kijken naar de woorden, dan gaat het om hyper en om ventilatie. Hyper betekent eigenlijk hoog en bij ventilatie gaat het eigenlijk om luchtverversing, oftewel het ademen. Bij hyperventilatie gaat het ademen te hoog, waardoor de ademhaling in moeilijkheden komt. Nog beter uitgelegd, adem je te snel. Soms is een snelle ademhaling best logisch, bijvoorbeeld bij inspanning als sporten. In een normale situatie is een te snelle ademhaling natuurlijk niet goed. Een te langzame ademhaling is echter ook niet helemaal goed. In combinatie met astma of een andere ziekte is de kans op hyperventilatie vergroot, zeker bij zware inspanningen als bergbeklimmen. De een heeft extreme last van het te hoge ademhalen en weer een ander heeft het sporadisch. Dat hangt er dus erg vanaf in welke categorie je zit. Voor sommige mensen is het knap lastig om te gaan met hyperventilatie. Zij ondervinden in het dagelijks leven hier dan ook veel problemen van. Dat betekent dat het werkende leven soms moeilijk en zwaar is. Daarnaast is het voor deze mensen soms ook lastig om het aan de collega’s duidelijk te maken dat het daarbij gaat om hyperventilatie. Dat zeggen is één ding, maar dan ben je er nog niet. Er heerst namelijk veel onwetendheid over deze aandoening. Mensen denken al snel dat hij of zij zich aanstelt met al dat gehijg. Wat die mensen niet weten, is dat de normale dingen zoals boodschappen doen, het bed opmaken of stofzuigen, laat staan fietsen of de trappen op en neer gaan al erg zwaar kan zijn. Nogmaals er zijn verschillende categorieën hyperventilatie, maar sommigen kunnen er behoorlijk veel last van hebben. Het is voor deze mensen dan wellicht ook fijn om te weten dat zij niet de enige zijn met die aandoening, maar dat er alleen in Nederland nog veel meer mensen kampen met ademproblemen. Daarom is er een lotgenotengroep speciaal voor mensen met hyperventilatie. Dat kan voor sommige mensen toch bepaalde troost en steun brengen, puur om erover te praten kan vaak al verlichtend werken. En mensen uit een lotgenotengroep die weten ook echt waar ze het over hebben, het is niet gemaakte empathie. De aandoening is geen sinecure, dat is wel duidelijk.
Er zijn al meer dan 35 aangesloten partnerwebsites!
Er worden al meer dan 1.500 artikelen per maand verspreid!
Inloggen
Referentie
"Ten eerste vind ik het echt een topsysteem. Het is ideaal dat je vanuit één website (dus één keer inloggen) zo makkelijk over zoveel verschillende websites kunt plaatsen. Dat is stukken eenvoudig dan apart inloggen bij alle verschillende websites die er zijn. Ten tweede vind ik de variëteit heel goed. Je hebt niet alleen PR0 websites, maar ook PR1, PR2 et cetera. Dat zorgt voor een mooie afwisseling in links. Zelfde geldt voor het aantal websites, ik geloof dat het er zo'n 30 à 35 zijn. Dat is ideaal, want dan kun je ook echt een groot bereik creëren."
Loraine
Quelmedia.nl
Referentie
"Voor mij als leek is Google ondoorgrondelijk. Wij zijn in april begonnen met onze website in zadelkrukken en kregen het advies om veel artikelen te plaatsen en aan link ruil te gaan doen. Inmiddels staan we op de 1e positie bij ons belangrijkste trefwoord "zadelkruk". Blijkbaar een goed advies en maak dan ook graag gebruik van je websites waar ik unieke content mag plaatsen. Marcel bedankt!"
Peter van der Meij
Zadelkruknederland.nl
Referentie
"Naast zoekmachine optimalisatie is linkbuilding een erg belangrijk onderdeel om je website/webshop in de top van de zoekmachines te krijgen. Wij gebruiken de artikel marketing tool van Artikelmax als onderdeel van onze linkbuildingstrategie. Door deze gevarieerde linkbuildingmix zien wij dat je hierdoor een natuurlijk linkprofiel opbouwt welke uiteindelijk voor goede rankings zorgt. Kortom; Artikelmax is een prima tool als ondersteuning van je linkbuildingwerkzaamheden."
Robin Buitink
Best4u-internetmarketing.nl