Goochelen is een leuke bezigheid. Kinderen vinden het vaak erg leuk om te doen. Want op een feestje of in het circus komt regelmatig een goochelaar voorbij. Meestal zijn het mannen, maar er zijn ook vrouwelijke goochelaars aanwezig. Ze zijn zeldzaam, maar ze zijn er wel degelijk. Een bekende goochelaar is Hans Kazan. Hij was in de jaren negentig veel op televisie en had ook zijn eigen show. Hij deed trucs met kaarten en zorgde voor openvallende monden bij het publiek. Inmiddels is hij niet meer zo actief als goochelaar. Zijn zoons hebben het nu van hem overgenomen, ze gaan als het trio Magic Unlimited door het leven. Gaat u een feestje geven? Dan kunt u ook een goochelaar inhuren bij Blown Twisted. Ze hebben jarenlange ervaring, en werken vaak met kinderen.

Goocheltrucs die worden uitgevoerd

Ze doen zeer indrukwekkende stunts en zijn ook regelmatig op televisie te zien. Hans kanzan heeft 2 zoons, de derde in dit trio is Mara de vriendin van 1 van de twee broers. Zij is dus een vrouwelijke goochelaar waar er niet zo veel van zijn. Magic Unlimited doet voornamelijk grote goocheltrucs waarbij meerdere mensen betrokken zijn. Ze doen hiermee compleet andere trucs dan hun voorganger (Hans Kazan) deed. Hij specialiseerde zich meer in goocheltrucs waarbij vingervlugheid noodzakelijk was. Trucs met kaarten zijn vaak een stuk minder spectaculair maar ze zijn over het algemeen wel moeilijker om uit te voeren.

Kijk eens in de speelgoedwinkel?

Als jij ook goocheltrucs wilt leren dan heb je veel mogelijkheden. Natuurlijk kun je eens kijken in de speelgoedwinkel voor een leuk truckje. Een veel beter idee is echter om te kiezen voor een speciaalzaak in goocheltrucs. Met de juiste trucks kun je familie en kennissen versteld doen laten staan. Als je veel oefent wordt je steeds beter en wie weet zien we jou dan wel over enkele jaren op de televisie. Alles is mogelijk in de goochelwereld.