Tegenwoordig is er voor ieder zijn vraag wel aanbod. De markt is groeiende en er komen steeds meer winkels bij. U kunt het maar niet zo gek bedenken, of het wordt wel verkocht. Bent u opzoek naar een bepaalde edelsteen, dan kunt u naar een winkel dat gespecialiseerd is in de verkoop van edelstenen. Maar ook als u bijvoorbeeld meer spanning wilt in uw slaapkamer met uw vrouw of uw man, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij een seks shop of gay shop.

Doordat er telkens meer mogelijkheden komen op de markt, heeft ieder huishouden nooit iets te kort. Het aanbod is zelfs zo groot, dat u als consument ook nog eens de keuze hebt in vele verschillende merken.

Verschillende merken

Tegenwoordig gaat het zo ver op basis van aanbod dat als u bijvoorbeeld ergens gaat drinken, niet eens weet van welk merk uw drankje is. Het aanbod van nu is zo groot, dat u eigenlijk geen idee heeft van welk merk nou u product is.

Het aanbod is groeiende en zal blijven groeien. Probeer altijd ervan bewust te zijn dat hetzelfde product bij een ander goedkoper kan zijn, dus probeer altijd de goede en juiste producten tegen de juiste prijs voor uzelf te vinden.