Mijn vrouw en ik wilden graag een bezoekje brengen aan één van de Nederlandse Hanzesteden, Deventer. Eerder hebben we een weekend in een hotel in Hanzestad Zutphen gezeten, wat ons bovendien erg goed bevallen is, maar Deventer kenden wij nog niet. Zelf zijn wij woonachtig in Rotterdam, Zuid-Holland en maken mijn vrouw en ik wel vaker uitstapjes naar het mooie oosten van ons kikkerlandje.

Hotel in Deventer

We kwamen terecht bij een leuk hotel gelegen in het hartje van Deventer. Bovendien was het ook nog gelegen aan de IJssel, een water waar mijn vrouw en ik graag in de avonden een wandeling maakten. Het hotel had daarnaast ook een geweldig buffet en het hotel beschikte over vriendelijke personeel dat altijd voor u klaar stond. Mijn vrouw en ik hadden een topweekend en vinden dat meer mensen beseffen dat wij in Nederland ook gewoon geweldige steden en hotels hebben. U hoeft niet naar het buitenland om tot rust te komen.

Bent u ook van plan om een bezoekje aan één van de Hanzesteden van Nederland te bezoeken? Bent u hiervoor op zoek naar hotels in Deventer? Voor meer informatie kunt u de website bekijken. Hopelijk bent u net zo enthousiast over het hotel als wij want mijn vrouw en ik gaan er zeker nog een keertje naar toe!