Jaren geleden heb ik het wijn drinken ontdekt. Wijn drinken is niet zomaar iets, wijn drinken is een kunst. De manier waarop een wijn gemaakt is, de manier waarop het bewaard wordt en de manier waarop het gedronken wordt. Vroeger bewaarde ik mijn wijn altijd staand, totdat ik erachter kwam dat je wijn liggend moest bewaren, zodat de kurk vochtig kan blijven. Om deze reden heb ik een wijnrek gekocht, wat al snel resulteerde in meerdere wijnrekken.

Maximaal genieten van de smaak van wijn

Tegenwoordig haal ik het maximale uit mijn wijn. De smaak is perfect en ik drink het tegenwoordig op de smaak zoals deze bedoeld is. De kurk blijft vochtig waardoor er bij de wijn geen lucht meer kan komen. Tevens heb ik mijn wijnrek in een kelder staan, waar de temperatuur rond de 10 à 12 graden Celsius ligt. Dit is dé temperatuur waarop de wijn bewaard moet worden. Overigens had ik ook nog de keuze uit verschillende soorten ontwerpen. Ik heb destijds gekozen voor een wijnrek die zo ontworpen is, dat ik naast mijn flessen wijn ook glazen erin kon zetten.

Ik haal tegenwoordig het maximale uit wijnen. Iets wat u ook zou moeten doen! Een wijnrek is zoveel meer dan alleen een opslag voor uw wijnen.