Wordt u ook regelmatig wakker met een slechte adem? Heeft u dan ook zo’n slechte smaak in uw mond? Dat kan weleens komen door de bacteriën in je mond die zich vooral in de nacht in je mond manifesteren.

Wat veel mensen niet weten is dat de slechte adem wordt veroorzaakt door de bacteriën achter in de mond. Deze bacteriën zijn ook met het blote oog te zien, dat is namelijk het wit/gele spul wat vaak op het achterste gedeelte van je tong is te vinden. Deze bacteriën komen vanuit je neusholte in je keel. Met de Orabrush kun je deze bacteriën weg borstelen, waardoor je verlost bent van de slechte adem. Je zult zien dat de meeste bacteriën zich achterin de mond ophouden, waardoor het lastig is deze te verwijderen. Maar met de orabrush is dit geen enkel probleem meer.

Je zult zien, dat als je klaar bent met het verwijderen van de bacteriën, je orabrush aardig vol zit met die witte/gele spul. U kunt deze afspoelen, zodat je de borstel de volgende keer weer kunt gebruiken. De orabrush heeft ongeveer een even lange levensduur als je tandenborstel. Je kunt je orabrush borstel het best vervangen als je ook je tandenborstel vervangt.

Het wordt aangeraden om dit regelmatig te doen, zodat het probleem van de slechte adem ook niet de kans krijgt om weer terug te komen. Je zult merken dat de slechte adem in de ochtend voor een groot gedeelte is opgelost.

 

Dus als je ook af wilt van je slechte adem, dan is de orabrush zeker een uit komst.