Heeft u ook last van een droge huid of futloos haar? Dan is arganolie het product wat uw haar weer glans en veerkracht. Daarnaast maakt argan olie uw huid weer zacht en soepel, stimuleert het de celvernieuwing en gaat het tegen een droge huid. Dit komt door alle vetten en het squaleen dat het product bevat en bovendien is arganolie 100% natuurlijk.

Gebruik van arganolie

Arganolie kunt u vele manieren gebruiken. Een aantal voorbeelden hiervan:

  • Breng het aan op uw huid. Arganolie trekt snel in en blijft niet heel lang vettig.
  • Arganolie is een oplossing tegen nagelriemen. Gebruik het op uw nagels en deze zullen weer soepel en zacht zijn, wat automatisch zorgt voor sterkere nagels.
  • Verdeel arganolie in uw haar en wikkel deze vervolgens in een handdoek. Laat het rustig intrekken of ga er mee slapen. Was het de volgende dag uit en uw haar voelt weer als nieuw aan.
  • Heeft u last van een droge huid in de winter? Maak dan een arganolie masker. Doe dit een aantal dagen achter elkaar en u gezicht knapt hier letterlijk en figuurlijk helemaal van op.
  • Gebruik arganolie in plaats van bodylotion. Smeer het over uw hele lichaam en uw lichaam blijft in topconditie

Arganolie is transparant, verdeeld heel gemakkelijk en trekt redelijk snel in. Uw huid en haar gaat er heerlijk zacht van voelen en is een must in elk huishouden!