Iedereen heeft weleens last van een slechte adem, daar is nu een oplossing voor gevonden. De Orabrush tongschraper, met deze borstel kun je namelijk je tong schoon schrapen waardoor de slechte adem aanzienlijk verbeterd wordt.

 

Veel mensen zijn er zich niet van bewust maar de ergste geur van een slechte adem komt van de tong. Dit kun je ook zien. Als je in de ochtend het achterste van je tong bekijkt in de spiegel, zie dat deze bedekt is met een wit/gele laag. Deze laag zijn de bacteriën die de slechte adem veroorzaken. Ze komen vanuit je neusholte in je keel en overdag slik je ze meestal door. Maar doordat je lichaam in de nacht tot rust komt, gaat dit ook wat langzamer, waardoor deze bacteriën zich opstapelen en een slechte adem veroorzaken.

 

Nu hoeft u nooit meer bang te zijn voor een slechte adem, door het gebruik van de Orabrush. Dit is namelijk een borstel die speciaal geschikt is voor het schoon schrapen van uw tong. Het is het beste middel wat tot nu toe het beste werkt tegen een slechte adem. Veel mensen gebruiken deze schraper met veel plezier en plukken er echt de vruchten van. Als u nu overdag minstens twee keer per dag uw tong schoon maakt, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een slechte adem heeft overdag.

Helaas kunnen we nog niet voorkomen dat u in de ochtend een slechte adem heeft, maar we kunnen dit nu wel zoveel mogelijk verminderen. De tongschraper werkt echt, er zijn vele mensen u voor geweest.