Jarenlang woon ik al in het huis. Zomers is het altijd heerlijk warm, maar in de koude winterdagen zat ik bibberend van de kou op mijn bank. Ik kocht vervolgens dekens, ik liet dubbelglas zetten en zette de kachel op z’n hoogst, maar het hielp niet. Ik was verloren en ik was bang dat ik vanwege de aanhoudende kou zou moeten verhuizen naar een huis dat mij wel warmte kon geven.

Houtkachel

Radeloos was ik! Hoe kon ik weer de warmte van mijn thuis voelen? Ik zat liever bij vrienden waar het wel warm was in plaats van dat ik thuis kou zat te leiden. Na wat speuren op het internet kwam ik in aanraking met een site dat allerlei kachels aanbood. Een houtkachel? Een pelletkachel? Wat was de geschikte kachel voor mij thuis? Ik heb vervolgens contact opgenomen met het desbetreffende bedrijf en zij kwamen bij mij thuis om mij advies te kunnen geven. Zij adviseerde mij een pelletkachel en die kocht ik vervolgens.

Tegenwoordig

Er ging een wereld voor mij open. Ik kon weer naar de koelkast lopen om mijn drankje te pakken, zonder dat ik het idee had dat ik ergens op de Noordpool liep. Het was warm in mijn huis en bovendien paste de kachel geweldig bij mijn interieur. Naast dat het warmte gaf, was het ook het ontbrekende item in mijn huis. Het voelt weer goed, het voelt weer goed om thuis te komen met een houtkachel.