Je kent het wel, iemand uit je kennissen kring is jarig maar je zou niet weten wat je moet geven. Dit komt vaak bij veel mensen voor. Je wilt geen geld geven want dat is totaal niet origineel. Ook is het geven van bloemen niet het leukste cadeau, de jarige heeft waarschijnlijk de kamer al vol staan met bloemen. Gelukkig is er voor de inspiratieloze een hoop inspiratie voor een leuk en origineel cadeau voor jarige op verschillende webshops. In dit artikel behandelen wij twee webwinkels waar je leuke en voordelige cadeaus kopen kunt.

Een cadeau kaart van Bongo

Een superleuk cadeau is de cadeaukaart van Bongo.nl. Je kiest zelf het bedrag en de jarige kan er zelf een activiteit mee kiezen. Voor iedere bedrag zijn er minstens een tiental van activiteiten beschikbaar. Dit super leuke en originele cadeau kan ook nog eens met korting worden gekocht. Dit kan als je gebruik maakt van de kortingscode Bongo.

Leuke cadeaus bij megagadgets

Een andere leuke webwinkel is de webwinkel megagdgets.nl. Hier vind je allerlei leuke cadeautjes en opmerkelijke gadgets wat super leuk is om cadeau te geven. Wat dacht je van een bestuurbare auto of een originele bieropener. Kijk voor cadeau ideeën het gehele assortiment. Als je besluit om hier iets te kopen, maak dan wel gebruik van de kortingscode megagadgets zodat je niet teveel betaald.