Een proefabonnement is een abonnement die je tijdelijk kunt proberen. Na deze meestal korte periode kun je beslissen of je voor een langere tijd lid wilt zijn of toch bedankt voor het aanbod.

Een proefabonnement cadeau geven

Heb je geen idee wat je iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven? Een proefabonnement kan de oplossing zijn. Het is een erg leuk en vooral origineel cadeau. Bijna iedereen vind het wel leuk om iets te lezen wat bij zijn of haar interesse aansluit. Geef je bijvoorbeeld een cadeau aan een voetbal liefhebber dan kun je een proefabonnement VI cadeau geven. Geef je een cadeau aan je beste vriendin? dan is het leuk om een proefabonnement Linda cadeau te doen

Een proefabonnement voor je zelf

Natuurlijk hoef je niet persee een proefabonnement cadeau te geven. Het is namelijk ook mogelijk om een abonnement op proef voor je zelf te nemen. Zo profiteer je voor je zelf van de lage prijzen en de ideale manier om kennis te maken met een krant of tijdschrift. Let er wel op dat je maar eenmalig een abonnement op proef kunt nemen. Heb je dit al eerder gedaan? Dan kan je dit helaas niet nog eens doen.