Afgelopen zomer zijn mijn vrouw, mijn kinderen en ik op vakantie gegaan naar Frankrijk. Speciaal voor deze vakantie had ik een camper gehuurd, waarmee wij door heel Frankrijk zijn gereden. In totaal zijn we anderhalf maand weggeweest met de familie en hebben wij in die anderhalf maand heel Frankrijk ontdekt. Dit varieert van een leuk dagje naar Disneyland, tot een wijnrek kopen, tot heerlijk uitwaaien met de kinderen aan zee. Hieronder lees je een aantal leuke verassingen wat Frankrijk ons gebracht heeft.

Elke dag wat anders

  • Disney Land Paris – Een leuk dagje uit voor de hele familie. Mijn vrouw en ik hebben dit als verassing voor onze kinderen gedaan, aangezien ze beiden heel erg graag een keer naar dit fantastische park wouden.
  • Eiffeltoren – We zijn ook met de hele familie gaan eten in het restaurant van de Eiffeltoren. Op televisie is de Eiffeltoren al prachtig, maar nu ik hem met mijn eigen ogen heb gezien, ben ik werkelijk waar gefascineerd van de monumenten dat Frankrijk te bieden heeft aan de mens.
  • Wijnproeverij – Frankrijk staat bekend om zijn goede wijnen, dus hebben wij ook een wijnproeverij bezocht. Wat een geweldige collectie aan wijnen heeft Frankrijk te bieden, maar vooral de manier waarop deze wijnen opgeslagen worden in geweldige wijnrekken.