Mijn vriendin was vrij snel jarig en ik wilde een bijzonder kado voor haar uitzoeken. Omdat ze al heel veel had leek het me een goed idee om haar een horloge voor haar verjaardag te geven. De leukste zou dan zijn als ik een winkel zou vinden die horloges zou kunnen ingraveren, zodat ik het een persoonlijk kado kon maken. Ik keek een beetje op internet rond om te zien wat voor soort horloge ik mijn vriendin zou moeten geven, en ik besloot dat ik maar naar de verschillende juweliers zou moeten gaan om te kijken naar de horloges die zij verkochten, omdat ik op internet niet zo heel veel kon vinden. Ik stapte op de fiets en reedt naar de stad toe om daar naar verschillende juweliers te gaan om te kijken naar de verschillende soorten horloges die ze daar verkochten. Ik hoopte dat er een mooi horloge bij zou zitten dat mijn vriendin leuk zou vinden. We moesten het maar even zien.

In de stad aangekomen kwam ik al snel bij een juwelier aan die wellicht de dingen verkocht die ik graag zou willen zien. De verschillende horloges die deze juwelier verkocht stonden uitgestald in de etalage en er waren wel een paar mooie exemplaren bij die ik graag zou willen kopen. Ik liep naar binnen en werd direct begroet door een aardige oudere man die achter de balie stond. Hij vroeg me hoe hij mij kon helpen ik en vertelde hem dat ik op zoek was naar een horloge voor mijn vriendin, omdat ze bijna jarig was en ik haar een mooie persoonlijk kado wilde geven. De juwelier lachte en zei dat het inderdaad een goed idee zou zijn om haar een horloge te geven. Hij wees me naar de vitrine met horloges en zei dat dat de enige waren die hij had en dat ik er daar maar één van moest uitzoeken. Ik bekeek de expemplaren in de vitrine aandachtig maar er was er geen een die mijn aandacht echt trok.

Ik liep terug naar de juwelier en vertelde hem dat ik niet echt onder de indruk was van de horloges die hij in de vitrine had liggen en dat ik verder zou moeten gaan kijken bij andere juweliers om een mooi horloge te vinden die ik aan mijn vriendin zou kunnen gaan geven. De juwelier keek wat teleurgesteld maar wenste mij heel erg veel succes.