Mijn vrouw en ik wilden graag een gezellig weekje met elkaar naar een leuk hotel dat dicht bij ons woonplaats gelegen was. Wij wonen zelf in Zutphen en wilden graag naar een hotel in Deventer, Apeldoorn of Arnhem. Dit vanwege het feit dat de zus van mijn vrouw in verwachting was en destijds op elk moment kon bevallen. Naar wat zoekwerk kwamen we uiteindelijk het geschikte hotel tegen.

Gelegen aan de IJssel midden in de stad

Op het internet kwamen we een leuk hotel tegen dat midden in de stad Deventer gelegen was. Een prachtig hotel dat bovendien ook nog eens aan de IJssel lag, waardoor mijn vrouw en ik in de avond romantisch langs het water konden lopen om vervolgens nog even een drankje te doen in de stad. Deventer is een plaats dat voor iedereen leuk kan zijn. Deventer heeft naast grote winkel ketens, ook vele kleine aparte winkeltjes en dat maakt winkelen in Deventer heel erg leuk. Daarnaast is er ook veel cultuur en oude bezichtigingen te bewonderen in Deventer, wat Deventer tot een compleet maakt als stad om te bezoeken.

Een mooi assortiment aan hotels in Deventer kunt u vinden op het internet. Dus wilt u ook even ertussenuit en meemaken wat een stad als Deventer aan u te bieden heeft? Twijfel dan niet langer en boek een leuke midweek of weekend.